Vergroot je denkkracht

Wij zijn het trainingsbedrijf voor heldere argumentatie, strategie en beleid. Wij leveren onze klanten het denkgereedschap om stevige strategische beslissingen te nemen en hun denkwerk in goede banen leiden. Onze klanten brengen hierdoor wijdlopige discussies terug tot de kern, maken argumentatie helder en creëren overzicht en inzicht door te visualiseren.

Scroll verder

Hoe schrijf ik me in voor een training?

Enthousiast geworden over een van onze trainingen? In onze webwinkel kun je zien wanneer de verschillende trainingen plaatsvinden.
Liever een training op maat voor je organisatie? Bekijk hier het aanbod, of neem contact met ons op.

Nieuws van De Denkacademie

Meer
Spiderman als voorbeeld van het halo-effect woensdag 6 juni 2018
Suzanne Weusten schrijft iedere twee weken een column voor Human over denkfouten die ze ziet in het nieuws.
Lees meer
Geld motiveert niet donderdag 3 mei 2018
Column - Wie iets gedaan wil krijgen van een ander, kan hem het beste belonen. Met geld, een complimentje of een cadeautje. Daarover zijn de meeste mensen het eens. Over complimenten hebben we het nu even niet, maar het eenvoudige principe om een materiële beloning in het vooruitzicht te stellen als je een prestatie verlangt, ligt aan de basis van het bonussenstelsel. Geld motiveert. Maar wat gebeurt er als zo’n extraatje verdwijnt ? Doe je dan minder je best? Werk je nog op dezelfde manier als voorheen? Die vraag dringt zich op nu onder druk van de publieke verontwaardiging banken hun bonussen schrappen, halveren of herzien. Maar ook dichter bij huis is die vraag de moeite waard.
Lees meer
Nieuw verschenen: Nooit meer de weg kwijt in je brein vrijdag 5 januari 2018
2018 is goed begonnen met een geheel herziene en opnieuw vormgegeven editie van de gids voor helder denken:
Lees meer
De Denkacademie werkt mee aan tv-programma van Human woensdag 1 november 2017
DAT HAD JE GEDACHT! Ons brein, hoe slim ook, houdt ons regelmatig voor de gek. Hoe zit dat?
Lees meer
De Denkacademie leidt informatiemakelaars op. dinsdag 23 mei 2017
Vanaf mei helpen we de gemeente Dordrecht met het opleiden van ‘informatiemakelaars’. Zij hebben als eerste taak het werk van de gemeente samen te vatten in programmakaarten.
Lees meer
Het Wierd Duk-effect dinsdag 4 april 2017
Hoe komt het toch dat je in talkshows op televisie steeds dezelfde gasten ziet aanschuiven? Voormalig tv-recensent Jean Pierre Geelen sprak onlangs in de Volkskrant van het Duk-effect.
Lees meer
Map