Vergroot je denkkracht

Wij zijn het trainingsbedrijf voor heldere argumentatie, strategie en beleid. Wij leveren onze klanten het denkgereedschap om stevige strategische beslissingen te nemen en hun denkwerk in goede banen leiden. Onze klanten brengen hierdoor wijdlopige discussies terug tot de kern, maken argumentatie helder en creëren overzicht en inzicht door te visualiseren.

Scroll verder

Hoe schrijf ik me in voor een training?

Enthousiast geworden? Op de pagina persoonlijke ontwikkeling zie je wanneer deze trainingen staan gepland en kun je je op de gewenste datum inschrijven.
Liever een training op maat voor je organisatie? Schrijf je dan via de pagina organisatieontwikkeling in voor de gewenste training, of neem contact met ons op.

Nieuws van De Denkacademie

Meer
Waarom komt Jan Modaal niet rond? zondag 23 februari 2020
Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat 38 procent van de huishoudens in Nederland moeite heeft met rondkomen. Hoe komt het dat zo veel huishoudens het moeilijk vinden om van een modaal inkomen rond te komen? Voor Radar+ werden Nibud-woordvoerder Gabriëlla de Bettonville, hoogleraar arbeidsverhoudingen aan de Universiteit van Amsterdam Paul de Beer en onze eigen Chef Rekenwerk Daniël van Vuuren geïnterviewd.
Lees meer
Hoe bestrijdt de Nederlandse overheid het coronavirus? zondag 23 februari 2020
Er gaat geen dag voorbij of de media melden nieuws over het coronavirus. Het coronavirus, dat officieel COVID-2019 heet, kan een bedreiging vormen voor de gezondheid van de hele bevolking in Nederland.
Lees meer
Nieuw: Denktank Mentale Vooruitgang donderdag 30 januari 2020
In materiële zin zijn we rijker dan ooit. Mentaal gaat het ons minder goed. Angst, depressie, burn-out, stress, korte lontjes. Grote groepen Nederlanders rapporteren een dalend mentaal welbevinden. Psychiaters, psychologen en coaches draaien overuren, in de weet dat zij niet de oplossing kunnen bieden voor de stroom aan mentale problemen.
Lees meer
Denkacademie vergroot het leervermogen van het Europees Parlement donderdag 30 januari 2020
In de laatste twee weken van januari 2020 verzorgde de Denkacademie een training voor de afdeling Learning and Development van het Europees Parlement. Het doel van de training was het vergroten van het leervermogen van het Europees Parlement en dat lukte!
Lees meer
Hoe vervul je je rol als raadslid in de regionale energietransitie? donderdag 23 januari 2020
De Regionale Energiestrategie wordt een flinke opgave voor decentrale overheden; gemeenten, provincies en waterschappen. Vele bestuursorganen moeten het eens worden over hoe en welke duurzame keuzes er gemaakt gaan worden. Hoe zorg je er als raadslid voor dat je in dit proces meetelt?
Lees meer
Denk je mee over gezamenlijke denktrajecten voor gemeenten? donderdag 16 januari 2020
Veel gemeenten in Nederland hebben interesse in gezamenlijk denktrajecten over verschillende thema's. De Argumentenfabriek hield in december een enquête onder strategen en bestuursadviseurs van de G4- en G40-gemeen­ten om te onderzoeken hoeveel van hen interesse hebben in zo’n denktraject en naar welke thema’s de voorkeur uitgaat.
Lees meer
Map