Vergroot je denkkracht

De coronacrisis dwingt velen van ons om thuis te blijven. Dit is flink wennen, ook voor ons. We willen iedereen graag de kans blijven bieden zich te ontwikkelen en zijn of haar denkkracht te vergroten. Daarom bieden we voorlopig al onze trainingen en masterclasses online aan. 

Zowel wij als onze online trainingen zijn flexibel inzetbaar. Laat ons gerust weten welke data en tijdstippen van de dag of avond het beste uitkomen. 

Scroll verder

Hoe schrijf ik me in voor een training?

Enthousiast geworden? Op de pagina persoonlijke ontwikkeling zie je wanneer deze trainingen staan gepland en kun je je op de gewenste datum inschrijven.
Liever een training op maat voor je organisatie? Schrijf je dan via de pagina organisatieontwikkeling in voor de gewenste training, of neem contact met ons op.

Nieuws van De Denkacademie

Meer
Wisselen van baan, is dat verstandig? donderdag 14 mei 2020
Hoewel de wens om van werk te veranderen blijft, kan onzekerheid in deze tijd een grote rol spelen bij het uitstellen van de beslissing om van baan te wisselen. Gelukkig gaan crisistijden weer voorbij en de argumenten om te blijven of om te vertrekken, blijven altijd relevant. Gebruik onze Argumentenkaart dan ook zeker (nu of in de toekomst) als hulpmiddel bij het maken van deze soms lastige beslissing.
Lees meer
Hoe vergroot je het strategisch vermogen van jezelf én van je gemeente? donderdag 7 mei 2020
“De coronacrisis vormt een kans voor het realiseren van de strategische doelen van onze gemeente”, aldus het raadslid. “Ik zeg u toe dat het college voor het einde van dit jaar met een strategische visie op duurzaamheid komt.”, stelt de wethouder tijdens de raadsvergadering. “Het strategisch vermogen van onze organisatie schiet tekort.”, verzucht de gemeentesecretaris.
Lees meer
Rekenen aan corona: principes van de exitstrategie dinsdag 5 mei 2020
Juist tijdens deze coronacrisis zijn heldere en gedegen economische analyses hard nodig. Robin Fransman schreef de blog: Rekenen aan corona: principes van de exitstrategie.
Lees meer
Raadsleden gemeente Leusden online aan de slag met helder argumenteren vrijdag 1 mei 2020
Raadsleden van de gemeente Leusden volgden de masterclass Helder Argumenteren voor Raadsleden, die nu online wordt gegeven. De reacties zijn lovend.
Lees meer
Nieuw boek: Denkend aan 14 euro vrijdag 1 mei 2020
Vandaag is het boek ‘Denkend aan 14 euro’ verschenen. Het boek gaat over de hoogte van het minimumloon en de lage lonen industrie in Nederland.
Lees meer
Een afwegingskader voor de gemeente Groningen zondag 26 april 2020
Medewerkers van de Directie Maatschappelijke Ontwikkeling (DMO) van de gemeente Groningen benaderden ons omdat ze het best lastig vinden om prioriteiten te stellen en keuzes te maken tussen activiteiten. Welke activiteiten doe je wel en welke niet?
Lees meer
Map