Zó werkt de zorg - Online

Ons zorgstelsel beter begrijpen: wetten, spelers en geldstromen

Praktische informatie

 

  • Locatie: Online
  • Werk- en denkniveau: HBO
  • Maximaal aantal deelnemers: 6-8 personen

Deze online training duurt 1 dagdeel, van 9 tot 12.30 uur. Je krijgt twee keer 1,5 uur les met een onderbreking van 30 minuten pauze.

Wat leer je?

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

  • De kern van ons zorgstelsel uit te leggen
  • Jouw doelen helder te formuleren
  • De weg te vinden naar (samenwerkings)partners in de zorg


Programma

 

Introductie op het zorgstelsel
Wat is de basisgedachte achter ons stelsel? Wat regelen de stelselwetten en hoe loopt de toegang naar zorg en ondersteuning per wet? We behandelen relevante spelers en hun rol. En we kijken naar de belangrijkste geldstromen.

Oefenen met je eigen casuïstiek
Nadenken over hoe de zorg werkt het best met concrete voorbeelden. We oefenen met vragen die we van tevoren van deelnemers ontvangen en met voorbeelden uit de media.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij zorg en ondersteuning: zorgprofessionals, beleidsmakers, adviseurs. Zowel bij bij (semi)publieke organisaties als private partijen.

 

Lesmateriaal

Bij deze online training ontvang je na afloop kosteloos het e-boek Zó werkt de zorg in Nederland, of naar keuze een ander e-boek uit de serie van Platform Zó werkt de zorg.

 

Onze trainers

Deze training komt tot stand in samenwerking met Platform Zó werkt de zorg. De trainers zijn behendig met het kort en bondig uitleggen van de werking van ons zorgstelsel. Zij hebben meerdere boeken op hun naam staan die zijn uitgegeven namens Platform Zó werkt de zorg.

Incompany?

Uiteraard is deze training ook incompany beschikbaar. Voor bestuurders en managers bieden we op verzoek een maatwerktraining aan. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.


Bij het bijwonen van drie trainingen aangeboden door Zó werkt de zorg krijg je 150 euro korting. 

Beschrijving training

Wil je beter begrijpen hoe het zorgstelsel in Nederland werkt? Wil je snappen hoe jouw werk zich verhoudt tot dat van anderen in de zorg? En wil je meer zicht hebben op samenwerkingspartners? Dan is de training Zó werkt de zorg echt iets voor jou.

De training is voor professionals die in en om de zorg werken: zorgprofessionals, beleidsmakers en adviseurs. We nemen je in vogelvlucht mee door de opbouw van ons zorgstelsel. Om de opgedane kennis toe te passen op jouw eigen situatie, oefenen we met casuïstiek en enkele van onze denkmodellen. Het resultaat: Je kent de basis van ons zorgstelsel en je weet de weg om jouw doelen daarbinnen te bereiken.

Details
Type: Open Inschrijving
Locatie:

Online

Trainer: Kees Wessels
Tweede trainer: Gertrude van Driesten
Kosten: € 350 BTW vrij
Liever telefonisch contact? We helpen je graag. Vul onderstaande gegevens in of bel ons direct via 020 412 4001.

Vul hier uw naam en telefoonnummer in zodat wij u terug kunnen bellen!