Welkom bij De Denkacademie

De Denkacademie is de opleidingentak van De Argumentenfabriek. Bij De Denkacademie leer je helder denken. We geven je gereedschap om goed te observeren, te ordenen en te oordelen.

Helder denken

undefined

Wie helder denkt, kan betere adviezen geven, betere beslissingen nemen en anderen beter overtuigen. Met behulp van het visuele denkgereedschap van De Argumentenfabriek leren we je bij de Denkacademie systematisch nadenken aan de hand van vraagstukken uit je eigen praktijk.

Denktrainingen

De Denkacademie biedt maatwerk. Van een workshop van een uur tot een vijfdaagse training, van één op één coaching tot grote groepen. 

 

Hoe schrijf ik me in voor een training?

Enthousiast geworden over een van onze trainingen? In onze webwinkel kun je zien wanneer de verschillende trainingen plaatsvinden.
Liever een training op maat voor je organisatie? Bekijk hier het uitgebreide aanbod, of neem contact met ons op.

Wie we zijn

Wat doet De Denkacademie precies, en wie werken er allemaal? Lees meer over onze geschiedenis en onze missie, leer onze mensen kennen en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes. 

Klanten

In de afgelopen jaren is het klantenbestand van De Denkacademie flink gegroeid. Bekijk de organisaties die je voorgingen als klant van De Denkacademie, en lees meer over hoe zij onze trainingen hebben beleefd. 

Katharina Schmidt
De training Helder denken heeft ons geholpen onze interne denkprocessen goed onder de loep te nemen
Katharina Schmidt, Managing Director Meyer Monitor
Map