Denkwerk is mensenwerk. Onze trainers hebben ruime ervaring in het werken met professionals.

Shaun Lednor
Chef trainingen

Hoe denk je helder na? Of nog fundamenteler: hoe denk je überhaupt na? We denken de hele dag door, maar reflecteren zelden op ons denkwerk. Hoogstens op de resultaten ervan, maar niet op het denkproces zelf. Terwijl er een hoop over ons denken te leren is. Mensen inzicht geven in het denken, en gereedschap aanbieden voor helder denkwerk, dat is wat De Denkacademie doet.

Suzanne Weusten
Oprichter en trainer

Ik ben van huis uit psycholoog en doceerde enige tijd psychologie op een HBO. Daarna maakte ik de overstap naar de journalistiek. Ik was onder andere hoofdredacteur van Psychologie Magazine en lid van de hoofdredactie van de Volkskrant. In 2009 richtte ik samen met Kees Kraaijeveld De Denkacademie op, met wie ik ook De Gids voor helder denken heb geschreven. Dit boek, waarvan er al ruim 10.000 zijn verkocht, vormt de basis van het werk van de trainingentak van De Argumentenfabriek, onze Denkacademie.

Kees Kraaijeveld
Directeur en Trainer

Hoe kunnen we samen een probleem aanpakken? Hoe benut ik de kennis van mijn collega's? Hoe neem je een weloverwogen besluit? Hoe overtuigen we anderen van ons standpunt? Dit soort vragen – het type vragen waarmee onze klanten dagelijks De Argumentenfabriek bellen – inspireren me al mijn hele volwassen leven.

Stijn Cornelissen
Trainer

Ik houd ervan om complexe zaken helder te maken. En om anderen te helpen dat te doen. Daarom geef ik trainingen Helder Denken voor de Denkacademie.

Elma Drayer
Trainer

Na mijn doctoraalstudie Nederlands kwam ik in 1985 als schrijvend redacteur terecht bij het weekblad Vrij Nederland.

Bas Ebskamp
Kaartenmaker

Het is een prachtige uitdaging om met mensen tot de juiste vragen te komen. Om structuur aan te brengen in de overdaad aan informatie en hiermee mensen en organisaties te helpen betere beslissingen te maken.

Daan Roovers
Trainer

Hoe verbeteren we het publieke debat? Hoe kan ik mijn filosofische kennis inzetten voor een beter gesprek? Hoe krijgen we de beste ideeën op tafel?

Els Compernolle
Trainer

Hoe zorg je ervoor dat advies voldoende onderbouwd is? Hoe bereik je consensus in groep zonder de inhoud af te zwakken? Hoe overtuig je anderen van je aanbevelingen?

Ton Vogels
Trainer

Ton Vogels (1979) dacht met tientallen organisaties mee over hun uitstraling in teksten.