Nooit meer de weg kwijt in je brein

Nooit meer de weg kwijt in je brein

“Denken is letterlijk en figuurlijk een hoofdactiviteit van de mens. Maar vreemd genoeg hebben we daar geen opleiding voor. We leren denken door het zelf te doen, door ervaring, en soms door de kunst bij anderen af te kijken. En toch is denken een bezigheid die je kunt leren en verbeteren. Sinds we zeven jaar geleden de Denkacademie oprichtten en de eerste druk van dit boek verscheen, hebben we honderden professionals getraind in helder denken. We leerden adviseurs, docenten, bestuurders, journalisten en beleidsmakers structuur aan te brengen in de overvloed aan informatie.”

Aldus auteurs Kees Kraaijeveld en Suzanne Weusten in hun geheel nieuw vormgegeven, herziene standaardwerk over helder denken, Nooit meer de weg kwijt in je brein.
Kees Kraaijeveld (1971) is filosoof, psycholoog en publicist. Hij schreef onder meer voor NRC Handelsblad, de Volkskrant en Vrij Nederland. Met Frank Kalshoven richtte Kees in 2006 De Argumentenfabriek op.
Suzanne Weusten (1953) is psycholoog. Ze was 25 jaar werkzaam als journalist, onder andere als hoofdredacteur van Psychologie Magazine en lid van de hoofdredactie van de Volkskrant. Eerder schreef ze Hoe we onszelf voor de gek houdenABC van denkfouten, en Wij zijn slim en andere dwaalwegen van het denken. Kees en Suzanne richtten in 2009 de Denkacademie op, het opleidingsinstituut van De Argumentenfabriek.

Bestel het boek